sponsor sloeptocht

Vorige week zondag heb ik een sloeptocht door Leiden georganiseerd. We hebben het erg gezellig gehad met z’n 11en en weer goed met elkaar bij gekletst. Ook heb ik weer een stap gezet naar mijn einddoel en staat de thermometer nu al op 35%. Wel nog even doorzetten, en op naar de €12000. Nog een extra bedankje aan de slager en kaasboer in mijn wijk die zo lief waren om mij in natura te sponsoren voor de sloeptocht!!

weer een stap dichterbij

Afgelopen 2 dagen heb ik hard geklust bij mijn opa en oma. Hiermee heb ik hun maar ook mezelf erg geholpen en staat de thermometer alweer op 27%. Erg blij mee!!

grote sponsor klus achter de rug

Dit weekend heb ik hard gewerkt aan het betegelen van een tuin met mijn vader. Hiermee is de thermometer weer een heleboel gestegen!! Ik ben erg blij met het resultaat. Hou mijn berichten in de gaten voor verdere acties.

Klussen voor donaties

Deze zomer ga ik een aantal klussen doen om geld te verdienen, zoals een schutting schilderen, een tuin bestraten en verschillende etentjes verzorgen. Het leukste wordt een BBQ met mijn voetbalteam!

de eerste stappen

Er is alweer een week voorbij en er zijn nu al wat personen  en bedrijven die mij willen sponsoren. Iedereen die al een bedrag heeft toegezegd, nogmaals heel erg bedankt voor jullie steun. De teller staat nu al op € 1752,50.

Je kunt nog steeds contact opnemen via de mail voor meer info.

groeten,

Mees