Sponsoring

Dit avontuur kost veel geld. Ik zal dit grotendeels zelf bij elkaar brengen door allerlei activiteiten en een manier daarvoor is sponsoring. Zowel particulieren als bedrijven kunnen mij sponsoren.

Particulier

‘Dank

U kunt mij particulier sponsoren. Door middel van een donatie kunt u mij helpen  mijn droom waar te maken. U kunt bijvoorbeeld delen van mijn reis sponsoren:

  • voor € 4,60 sponsort u 1 zeemijl
  • voor € 30,00 sponsort u een wacht (4 uur)
  • voor € 50,00 sponsort u een ‘schooldag’
  • voor € 175,00 sponsort u 24 uur aan boord

Ook kunt u mij steunen door producten te kopen. Een deel van de opbrengst is dan voor mijn reis. Kijk op de pagina producten voor het aanbod.

U kunt geld overmaken op mijn rekening:
NL83 ASNB 0706902785 t.n.v. M.J. Blom

Dankzij mijn sponsoren heb ik al € 6000 van het totale bedrag van €12.000 binnen.

 

Bedrijven

Deze bedrijven sponsoren mij al.

Kijk eens op zeilmaatje.nl of hun facebookpagina voor leuk zeilnieuws of heel veel zeilproducten. Ze hebben een blog over mij geplaatst.

Als u mij als bedrijf ook wilt ondersteunen heeft u meerdere opties om te sponsoren waarbij ook een tegenprestatie hoort. De precieze invulling bespreek ik graag met u.

U kunt bijvoorbeeld denken aan: uw logo op mijn site, uw logo op een T-shirt geprint, een promotiefilmpje dat ik op reis maak voor uw bedrijf. Als u meer dan € 500 sponsort dan kunt u een halve dag meevaren op de Wylde Swan. Tijdens deze vaartocht geef ik u een presentatie van het schip en over mijn eigen reis. Er zijn een beperkt aantal plekken per leerling. Dit wordt georganiseerd door Masterskip zelf.

Ik heb niet alleen geld nodig, ook heb ik levensmiddelen nodig voor barbecues en andere etentjes die ik ga organiseren om geld op te halen. Daarnaast heb ik een zeilpak en kleding, bergschoenen en een rugzak voor de expedities nodig.

Ook  wil  ik  een  veiling  gaan houden, dus  als iets heeft wat van waarde is,  kunt  u contact met mij opnemen via de mail mees@bakhuys17.nl