Mees

Ik ben Mees Blom en ik woon in Leiden met mijn ouders en twee zusjes. Ook  heb ik een hond en een kat.

Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen. Ik voetbal bij Meerburg en speel als spelverdeler.

Later wil ik reizen maken en veel plekken op de wereld zien. Het normale school leven vind ik maar saai. Daarom ben ik op dit avontuur gekomen.

Video van Mees

Ik ga al 4 jaar lang elke zomer naar een kamp genaamd LCKV. Bij dit kamp ga je met 45 andere jongeren kamperen in de natuur en doe je spellen en ben je bezig met je sociale ontwikkeling. Dit vind ik erg leuk en dat is een reden waarom Masterskip me ook zo interesseert.

 

Mijn reis

Masterskip biedt vijf verschillende reizen aan. Zelf ga ik met reis 3 en 4 meevaren. Reis 3 is de Caribische ontdekkingsreis. Hier zullen wij vooral veel eilandgroepen bezoeken zoals Grenada, St. Lucia en Dominica. Daar zullen we activiteiten doen zoals hikes en excursies om de cultuur en de natuur beter te leren kennen. Reis 4 is de Cubareis. We gaan hier onder andere naar Cuba en de Maagden-eilanden. We gaan meer te weten komen over de cultuur in Cuba en hoe prachtig het in dat gebied wel niet is.